Incearca Optifine, are ceva setari in plus si iti poate imbunatati fps-urile. Desi minecraftul pare antic, iti trebuie un pc/laptop destul de bun. Deci placa aia video nu este de ajuns
Daca dai dublu click ce spune? poti cauta pe google Minecraft System Requirements si iti spune minimul placa video e una destul de slaba. Umbla prin setari si dale mai pe low.
Cum sa le dau?
Intrii in settings sau options si dau setarule mai low, graficile, norii, dai renderul mai mic.
Găsești pe YouTube un număr infinit de tutoriale.
Am cautat si nu am gasit!
Măi, tu uită-te la unele și alege ceea ce vrei să dezactivezi, nu ești obligat(ă) să dezactivezi norii, luna/soarele, cerul și etc., fii selectiv(ă)!
Intra in joc si apasa F3, in dreapta(daca nu ma insel) ar trebui sa iti apara specificatile. Daca iti apare gt-ul, atunci da, ruleaza pe dedicata.
Imi apare.
Dar zi mi te rog cum sa nu mai am lag si sa am peste 60 de fps sau placa asta video nu duce atat?
Incearca Optifine, are ceva setari in plus si iti poate imbunatati fps-urile. Desi minecraftul pare antic, iti trebuie un pc/laptop destul de bun. Deci placa aia video nu este de ajuns
UnchiulRamiz întreabă: