Nu o sa se strice, insa nu o sa poti juca cu graficile pe high. Sa fie piratat si sa mearga si online nu este, il cumperi. Daca vrei piratat, cel pe care l-am folosit eu a fost de pe filelist.
Salut,nu se strica nimic :))
O sa ai in jur de 60 de fps-uri, nu garantez daca si pe ultra, dar pe mediu 100%!
Dupa cum poti vedea aici => https://www.game-debate.com/....../index.php stai aproape bine cu setarile!
Super.
Dar ince ceva.Te rog mult ajuta-ma sa mi-l descarc de undeva gratis dar sa mearga si online. Daca ma ajuti esti cel mai tare.Te rog mult!
Nu stiu de unde ai scos tu gtx 540, poate gt 540m care nu este o placa video de gaming. Ai noroc cu procesorul si cei 8gb de ram. O sa iti mearga pe low cu 30-50 fps-uri. Insa depinde si de rezolutia pe care joci.
Vreau pe full screan.Si da gt540m nu gtx540.Greseala mea...Dar vreau sa stiu daca o sa mi se strice laptopul. Poti sa imi spui? Si ma poti ajuta sa il descarc gratis si sa mearga si online? Te rog mult de tot!
Nu o sa se strice, insa nu o sa poti juca cu graficile pe high. Sa fie piratat si sa mearga si online nu este, il cumperi. Daca vrei piratat, cel pe care l-am folosit eu a fost de pe filelist.