anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am un laptop Asus x53 gaming si am următoarele componente:8gb ram,procesor i7, si placa video gt540.
Eu am minecraft pe el si nu am mai mult de 30 de FPS.
Spuneti-mi ce sa fac sa am peste 60 dar sa nu imi schimb la setări animatiile si ceva de genul asta ca nu îmi place.
Va rog explicati-mi.

Răspuns Câştigător
| LPCTSTR a răspuns:

Ai Optifine?
Ai alocat jocului mai multă memorie RAM?

| anonim_4396 explică (pentru LPCTSTR):

Nu am optifine.
Dar am vazut ca daca iti iei optifine trebuie sa iti faci la setările video nu stiu ce si devine minecraftul urat, fără nori, fără animații etc.
Si nu vreau asa.
Dar nu stiu daca chiar e asa.
Ajuta-ma tu te rog mult.
Si legat de memoria ram nu stiu cat imi alocă.
Ajuta-ma!

| LPCTSTR a răspuns (pentru anonim_4396):

Oh, crezi total greșit ceea ce Optifine poate face; acele setări pot face grafica mai bună (PC non-cartof) sau o poate inhiba (PC cartof (deshidratat)).
De exemplu, cum eu am un cartof ceva mai umezit, fără Optifine am maxim 35 FPS iar cu (setări astfel încât să mă ducă în zona de confort), peste 100 FPS (uneori mai dă și-n 200).
Legat de RAM, mergi în launcher, vezi undeva profilele, accesează setările profilului (Edit profile) și vei vedea undeva jos "JVM arguments", bifezi opțiunea, ștergi eventual ce e acolo (în caseta de text) și scrii "-Xmx4G" (astfel aloci 4 GB de RAM jocului (poți și 6)).

Am luat si optifine si tot atat fps uri am ca si inainte

Ai alocat mai multă memorie RAM?

Nu.
El acum imi alocă 1 gb

Păi alocă jumătate din memoria toală şi se va mişca mult mai bine, ce nu-nţelegi?

Dacă tu zici asa o sa fac dar sa nu mi se strice ceva din laptop

Nu există consecințe.

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca te uiti in jos, iti cresc FPS-urile? Poate e de la mapa. Incearca cu optifine sa bagi multicore rendering.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Cum adică multicore rendering?
Explicati-mi!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Placa video are si ea mai multe cores, va folosi mai mult de un core pentru a afisa pe ecran blocurile sau interfata.