Mituri peste mituri. Eu toate laptopurile le țin doar laincarcat cu bateria pusa. Nu s-a umflat nimic niciodată. Și la birou am vreo 8 laptopuri care merg non stop asa. Nu înțeleg cum poți crede ca având invedere toată tehnologia din ziua de azi produce careva baterii care se umfla pentru ca le ai uitat 10 minute la incarcat
Daca nu are baterie si e la incarcat, dupa ce il scoti din priza se inchide. Mi s-a intamplat sa mi se strice bateria, nu stiu de ce, sa nu mai vrea sa se incarce pur si simplu. Nu cred ca e rau sa stea la incarcat mai mult, nu e ca si cum s-ar umfla la propriu. Eu il am de cativa ani, dar nu prea stau pe el asa des. Oricum, mereu il tin la incarcat mai mult decat trebuie, chiar si telefonul, tableta. De exemplu, si cand stateam pe el la mare, era in priza orele alea, ajungea la 100%, dar il lasam asa. Dupa cand il luam si era incarcat, tot in priza.
Si, daca se ia curentul cand nu are bateria in el, nu vad de ce s-ar sterge tot. Adica, oricum, daca e la incarcat fara baterie si il scoti tu, se inchide (mi s-a intamplat, deci stiu. Si nu s-a sters nimic).
N1m3n1 întreabă: