| 123454321 a întrebat:

Hei TPU habar n-am ce sa fac deci, am windows movie maker un itro si un video si chiar nu stiu cum sa lipesc intro-ul de video (prima problema). (A 2 problema) cand incerc sa bag intro-ul in windows movie maker nu ma lasa sa il bag numa video-ul ma lasa. Plz ce sa fac help

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Wmv,.mpg,.mp4, sau.mov. Astea sunt formatele in care se pot salva clipurile pe site-ul dat de tine. Cred ca Movie Maker suporta doar wmv, asa ca va trebui ca proiectul creat pe site sa fie memorat in calculator sub acest format, apoi incarcat in Movie Maker, pentru a vedea daca se pot uni.

6 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

De preferat ar fi, asa cum s-a intrebat mai sus, ca cele doua parti sa fie in acelasi format suportat de Movie Maker. Daca unul e avi si altul e un format nesuportat, Movie Maker nu ti le va uni. Doar daca folosesti alt program de contopire secvente video. Singura varianta simpla e sa aduci cele doua clipuri la acelasi format compatibil (exista servicii online de conversie video), apoi le poti uni fara probleme in Movie Maker.

| 123454321 explică (pentru dannyel86):

De conversie e bun iSKysoft?

Si cam ce format suporta movie maker?

Ms mult. o sa incerc sa vad daca imi iese ceva

| dannyel86 a răspuns (pentru 123454321):

Wmv,.mpg,.mp4, sau.mov. Astea sunt formatele in care se pot salva clipurile pe site-ul dat de tine. Cred ca Movie Maker suporta doar wmv, asa ca va trebui ca proiectul creat pe site sa fie memorat in calculator sub acest format, apoi incarcat in Movie Maker, pentru a vedea daca se pot uni.

| Pinocchio a răspuns:

In ce format este intro? avi mp4?

| 123454321 explică (pentru Pinocchio):

Is cam nou la chestile astea in fin introul e de flixpersscom. webn creat (sper sa ajute)