Schimba windows-ul.Iti recomand 8 sau chiar 10.Sunt mult mai bune, merg foarte usor.
Daca te-o mancat in freaza sa faci update la windows pirat ti-o descoperit ca e pirat si ti-o instalat niste rahaturi care incetinesc viteza, un fel de virusi. Nu poti zice de service superfetch ca windows 7 nu are. Nu sunt expert dar acum ai probleme din services. Deschide task manager vezi care s-a la 100% cpu utilization si ala incearca sa il opresti din registrii. Cauta pe net cum se repara acum. Pe viitor nu mai da autoupdates ca sunt foarte periculoase.
Dacă erai la Windows XP, îmi pare rău, un upgrade făcut de computer e mai complicat. Vei avea nevoie de un USB sau un DVD-ROM cu Windows XP. Dar dacă ai făcut un update de securitate (ai reînnoit Windows 7), păi Microisoft nu permite un "dezupgrade". Poți instala un Antivirus sau să pui alt Windows (Poți încerca 10, este petru computere mai ușoare). Doar cu atât te pot ajuta.
Buna! Nu iti merge, deoarece laptopul nu percepe (suporta) acest WINDOWS, daca laptopul nu e asa de bun ca i3 sau i5 ...atunci nu ai decat sa iti instalezi WINDOWS XP.
Da click dreapta pe Desktop, apoi apasa la " Personalize ". Vei vedea pe o parte mare a ecranului multe background.uri. Da scrool pana jos, iar acolo vei vedea meniul standard al Windows. ului 7 si mai multe meniuri de Windows 2000. alege unul din acestea.
Nu imi apare asa. Cand dau la personalize imi apar mai multe teme. Aero themes l, basic and high contrast themes. Si cu asta se termina. Adica dau scroll pana jos. Si doar asta e. Plus desktop backgroud, window color, sounds si screen saver.
FloFlorentina întreabă: