| biwltyad a întrebat:

Hei, TPU! Ma ajutati si pe mine? Am o tableta E-Boda Supreme X400 Quad Core, si nu imi merg unele aplicatii.Adica imi face un fel de lag, totul se misca sacadat. Dau cu degetul si linia apare peste cateva secunde. Ma refer la toate aplicatiile de desenat ( eu folosesc, adica incerc, mai performante ), dar si la banalul joc Pou... Si tot ce mie nu imi merge pe tableta, care dupa parerea mea e destul de perrmanta, merge pe telefon (Cosmote Smart Share ) si pe tableta fratelui meu, care nu este cine stie ce. Poate fi din cauza dimensiunii display-ului de 10"? Sau din alta cauza? Vreau sa precizez ca nu merg din ziua in care am luat-o. La inceput am zis ca nu-i nimic, dar vreau sa fac embleme pentru howrse.Va llooooog...

Ma ajutati?

6 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Da-i un factory reset, probabil ai obosit sistemul android cu atatea aplicatii, tableta este destul de performanta cu o memorie ram de 2gb, procesor bun, ar trebui sa duca jocuri puternice. Deci da-i un factory reset si din cand in cand mai ia si tu aplicatia Clean master din store pentru curatare fisiere nedorite ( cache ).

| biwltyad explică (pentru Jipa95):

Chiar azi i-am dat reset...

Ok, acum.Nu amprecizat ca restul aplicatiilor, unele destul de puternice, merg minunat.

A doua aplicatie nu e compatibila cu tableta mea :/
Oricum mersi :-).
Sa vad daca acum merge, dar nu cred.

| biwltyad explică:

Nu merge din pacate...