Buna.daca youtube este in limba romana apesi la incarcati acolo sus intr-o caseta apoi apesi selectati din computer sau de pe camera web tu o sa apesi pe ce vei avea nevoie dupa acea pui datele necesare videoclipului astepti sa se incarcce si video tau va fi postat pe youtube!(FUNDA?)
Simplu, cand te loghezi pe contul tau, ai sus in dreapta langa poza de avatar un buton pe care sctie "Incarcati", sau dai click pe numele tau din dreapta sus, dai pe Manager video, si pe pagina nou deschisa ai pe stanga sus alt buton pentru incarcari video. Bafta.
In primul rand trebuie sa iti faci cont. Dupa aceea te loghezi si intri pe site.Si langa bara unde scrii numele videoclipurilor este un buton pe care scrie "browse" si "upload" (sunt 2 butoane).Dai pe upload si dupa daca stii putina engleza te descurci.
Succes!
Buna!
Si eu am avut aceasta problema.
Dar stii cum faci:
-Dai mai intai google limba romana apoi dai la (daca ai cont) incarcati apoi dai la alege fisierul dai adica pui video-ul si gata. Sper ca te-am ajutat.
Bafta!
Apare sus Upload langa Browse, dai click, apare alta pagina si te pune sa incarci video-ul:"Select file from your computer" astepti sa il incarce si gata!