| diannna38 a întrebat:

Hei TPU ma puteti ajuta cu un link de unde sa descarc driverele la o placa video Intel Chipset Family de 128 mb si dupa ce am descarcat drverele ce trebuie sa fac? Ps dau funda + vot

10 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Diana driverele sunt specifice in functie de sistemul operativ folosit si de configuratia calculatorului.
sunt programe care iti cauta driverele si le instaleaza. daca ai nevoie de ajutor spune.

| AdrianDihoricescu a răspuns (pentru gelu1970):

Dă-mi un exemplu în care un driver e diferit în funcţie de configuraţia calculatorului. (Diana, zi ce sistem de operare ai, ca să poţi primi ajutor)

| gelu1970 a răspuns (pentru AdrianDihoricescu):

Tu esti unul din desteptii de pe TPU. eu nu ti-am cerut ajutor.

| AdrianDihoricescu a răspuns:

Nu, în schimb scrii prostii. Driverul nu diferă în funcţie de configuraţia calculatorului, ar fi o nebunie să fie aşa, ci doar în funcţie de sistemul de operare. Adică, o placă video, indiferent că o pui pe o placă de bază Asus sau gigabyte sau msi sau etc., tot driverele alea le foloseşti. Drivere diferite sunt doar pentru sisteme de operare diferite, niciodata în funcţie de configuraţia calc. Înţelegi tu, cum stă treaba?

| LaurD3athAng3l a răspuns:

Diana intra pe les tous si iti gaseste automat driverele de care ai nevoie. Uite aici adresa http://www.touslesdrivers.com ii dai pe ala albastru de sub Editorial e chiar la inceput. Ultima fraza la final.O sa te descurci :D Instalezi ala si iti gaseste drievere si gata. Daca nu te descurci lasa-mi in privat id de mess si te ajut eu cu TeamWeaver.

| diannna38 explică (pentru LaurD3athAng3l):

Am o intrebare adresa de Skype ai ca eu id de mess nu am si a sunt baiat nu fata laughing

| LaurD3athAng3l a răspuns (pentru diannna38):

laughing) Greseala mea barosanule laughing) Intra pe siteul care ti l-am dat si o sa rezolvi problema.

| diannna38 explică (pentru LaurD3athAng3l):

Tot nu pot sa rezolv problema big grin

| LaurD3athAng3l a răspuns (pentru diannna38):

De ce nu poti? Ce iti spune? Iti da eroare sau ce?

| Ionut_Radu_1992 a răspuns:

Diana daca placa video este on board, gasesti driverele pe siteul placii de baza a calculatorului, daca nu este on board incearca pe siteul de la Intel.