| oanaaa16 a întrebat:

Mi.am cumparat de curand un iPod Shuffle de pe okazii.ro. Este micut, si trebuie sa imi bag eu cardul in el, dar alta e problema..Cand vreau sa il incarc, bag USB.ul in Pc si imi apare un mesaj cum ca nu il recunoaste... Ce trebuie sa fac ca sa il pot incarca si eu si sa ascult muzica de pe el. Fundatongue

Răspuns Câştigător
| KIDoOr a răspuns:

Iti sugerez sa cauti, in casa, un adaptor cu mufa asemanatoare pentru priza. Daca nu merge si nu ai, cauta siteul producatorului si vezi daca trebuie instalat vreun dirver inainte de folosire. In ultima instanta, dai un telefon, mesaj celui de la care l-ai cumparat, intreaba-l daca a avut probleme asemanatoare si daca a inclus toate accesoriile cand ti l-a vandut. Mult noroc. Apropo atat timp cat nu e de la Apple, nu e un ipod, e un player muzical. Sa spui ca e ipod dar nu de la Apple e ca si cand ai spune ca ai un telefon Nokia dar nu de la Nokia...

13 răspunsuri:
| viavo a răspuns:

E ok! De asta am avut nevoie. Mersi! Meriti o funda mare, de aici nu pot sa-ti dau, dar ma revansez, promit!

| oanaaa16 explică (pentru viavo):

Nu e nevoie, stai linistit! happy.

Daa, am vazut si eu ca nu arata..Neseriosilaughing... Ti.am transmis ca nu e nevoie de funda, si sa stai linistithappy.

| viavo a răspuns (pentru oanaaa16):

Acum e ok! :-)

| KIDoOr a răspuns:

Dooamne nu asculta ce spune mihai (apropo mihai eu am ipad si nu primesti niciun cd). Uite: ca sa pui muzica pe un ipod nu e la fel ca pe mp4. Te duci frumusel pe site-ul Apple (apple.com), in sectiunea "itunes" si downloadezi gratuit itunes. Dupa ce se instaleaza, in itunes iti vor intra toate toate melodiile din pc, iar transferul de orice fel de fisier se va face doar si numai via acest program. E, de fapt, simplu si elegant si placut. Toata muzica din PC-ul tau va fi mult mai organizata, iar transferul de date se face foarte usor. Distractie placuta si da-mi fundita aia big grin

| oanaaa16 explică (pentru KIDoOr):

Imi cer scuze, dar nu am specificat..nu este iPod Suffle de la Apple..Am si din acela dar nu mai imi merge..acesta este o copie fidelabig grin in care bag cardul de momorie ca sa am muzica..problema e cu incarcatul..Nu mi.l recunoaste carlulatorul si nu il pot incarca. Este Mp3 Player

| oanaaa16 explică (pentru KIDoOr):

Foarte corect..Greseala mea! big grin Mersi mult. Voi incerca astahappy

Salut oanaaa16! cred ca nu ai reusit, asa este? in cazul tau cred ca e defecta mufa mini usb al playeru-lui, sper sa nu fie asa, sper ca ma insel

Am reusit cu un incarcator cu mai multe mufe..Merge foarte binehappy (Imi cer scuze, daca nu se numeste asa incarcatorul acela, dar nu prea le am cu ''denumirile'')hee hee.

Salut! Ma bucur ca te poti folosi de el, ce muzica asculti?

Pai in general ce asculta toata lumea. dance, hih-hop, house. Uneori si Rock ( in momente de ratacirehee hee )..Si mix. urile imi plac mult. In special Dj Blend.happy

Nu sti un link de unde sa iau muzica mai noua?

| KIDoOr a răspuns (pentru oanaaa16):

Iti sugerez sa cauti, in casa, un adaptor cu mufa asemanatoare pentru priza. Daca nu merge si nu ai, cauta siteul producatorului si vezi daca trebuie instalat vreun dirver inainte de folosire. In ultima instanta, dai un telefon, mesaj celui de la care l-ai cumparat, intreaba-l daca a avut probleme asemanatoare si daca a inclus toate accesoriile cand ti l-a vandut. Mult noroc. Apropo atat timp cat nu e de la Apple, nu e un ipod, e un player muzical. Sa spui ca e ipod dar nu de la Apple e ca si cand ai spune ca ai un telefon Nokia dar nu de la Nokia...

| Mihaii24 a răspuns:

Trebuie sa instalezi un CD de la iPad. Daca nu ai la el...chiar nu stiu.