Daca ti s-a furat renunta la el.Fa-ti alt cont cu alt id si anunta prietenii ca ai schimbat id-ul.
ID-ul de Yahoo NU se fura, doar se ghiceste sau se afla prin intermediul unui keylogger. In ambele cazuri, avem de-a face cu prostia crasa (parola gen numar de telefon, prenume sau altele trivial de usoare), fie cu nestiinta/ignoranta (accesarea de pe calculatoare nesigure). SE POATE recupera, apelind la Yahoo direct sau folosind intrebarea de securitate pentru a recupera parola cu ajutorul adresei de email alternative. Daca nu v-ati setat adresa de mail alternativa, ghinion, e din nou vorba de ignoranta/prostia utilizatorului, nu de cit de "hacker" a fost imbecilul care a luat contul.
P.S. Cazul asta e penal. Daca stii cine ti-a furat contul, poarta o discutie cu el in care sa se dea de gol, inregistreaza-o si ameninta-l cu plingerea penala. Se poate lasa chiar cu inchisoare.
Si eu am patit la fel..imi pare rau dar nu mai poti face nimic..doar sa ii anunti pe ceilalti ca sa stie ca nu tu vei trimite msaje cu nu stiu ce continut
Ii cam imposibil sa ti se fure un id de mess doar daca nu ai un virus in PC sau altceva sau iti stie cineva parola asa ca fa-ti altul.
anonim_4396 întreabă: