| 69AnonimuS69 a întrebat:

Mi se vede ecranul usor verzui de la calculator. Nu e de la placa video findca se vad culorile dar toate verzui. Am incercat sa reglez din Ctrl Panel si din monitor dar nu merge. Am dat si scan cu antivirusul meu (Avast) si nu e nici un virus. Nu stiu ce are. Nu-mi zice-ti ce am facut deja anume: sa incerc sa schimb culorile din Control Panel sau din desktop si nu merge. Deci astept solutii, care merge, stiti si voi!

5 răspunsuri:
| LiviuAlexoiu a răspuns:

Http://www.tomshardware.co.uk/......ter-screen
"The screen (or GPU) is dying)"
Ti se duce placa video sau monitorul.
Mai cauta raspunsuri pe acolo.

| LilTunechi a răspuns:

Posibil sa se fi dus din culorile pixelilor la ecran de la lovituri izbituri sau expunereindelunga la soare...imi dau doar cu parerea, nu ma pricep

| RobDogg a răspuns:

Ai un cablu in spate la monitor corect? Misca-l in dreapta si in stanga, sus-jos, pana se regleaza imaginea.

P.S: Monitorul tau e pe duca... Am avut si eu aceeasi problema.

| Cosmin9728 a răspuns:

Si mi-e mi se intampla asta dar numai cand scot cablul din spate sau pun alt monitor la pc. cand se aprinde pc de vezii tot ce ai pe desktop apasa pe butonul acela care se aprinde monitorul. stinge monitoru si aprinde-l din nou. daca nu merge apasa pe butoanele acelea de la monitor si vezi daca nu ai unul care scrie Auto Adjustment.

| Sergiu_JusTmee_1995 a răspuns:

Ai placa video incorporata? daca da credem sunt sigur ca e de la placa video daca nu e incorporata probabil. Ai incercat de la driver-ul placi video? Daca nu merge nici asa schimbati monitorul si daca tot asa face ai probleme cu placa video. Ai fortato la jocuri? Sigur are probleme placa video pentru ca si un prieten tot aceeasi problema a avut dupa care nu a mai durat mult timp si i s-a ars placa de baza daca e cum zic eu "Funda" daca nu ma ma bucur ca am incercat sa te ajut cu cateva sfaturi nu uita incearca alt monitor mai sigur daca si acela face la fel e cum am spus eu. Bafta!