Da, se poate dar numai într-un service GSM, recomand service autorizat nu unul de cartier.Succes
Păi cred că asta o să fac.
Stai sa ii caut incarcatorul, pwwp
Nu pot renunţa la cărămida mea.
Imi pare rau, dar nu vreau sa vii dimineata sa-mi dai cu caramizi in geam cand plecam la liceu ca n-ai cum sa-mi spui ca ai ajuns. Caut incarcatorul pup
O să-mi folosesc telu pe post de cărămidă.
Vezi că mâine îmi iau încărcătorul să fac probă pe telu tău.
Hai la mine.
Da,mai poate, iti repara acel slot si iti da alt incarcator, cel mai probabil. E, dar nu stai toata viata dupa o bucata digitala!
Cum.s-a stricat? Da mai poate. Dar portul telefonului sau cel al incarcatorului?
EU L-am stricat.
Eu cu mâna mea...
Era la încărcat pe dulap şi am dat într-un fel super jmek peste el, dar printr-un super reflex, l-am prins... doar că l-am prins ciudat şi s-a auzit un trosnet acolo înăuntru, a fost sataaaaniiic. Sufletul meu e distrus...
Din ce mi-am dat eu seama, e cel al telefonului.
Aham... mda.du l la un service gsm.
nu mai baga tu mana iar ca il.strici mai.rau
Deja e terminat...
Un moment de reculegere -_-
Nu a fost vina mea că i-am atenuat căderea.
Şi acum e distrus.
Pfffui.
Inteleg. Negarea
Nu încerca să-mi creezi un sentiment de vinovăţie.
Prea tarziu
Dar lucruri ca acesta se mai intampla. Nu. vrei sa stii.cum.am ars un TV :v
Cum l-ai ars?
Şi eu am făcut asta o dată, adică, eu nu i-am făcut nimic, pur şi simplu l-am aprins şi a început să iasă fum din toate butoanele şi găurile lui.
Pai am umblat eu mare inginer pe la mufe pe acolo. La priza. Si dupa "hai sa il aprindem". Mirosea a ars deja...
Cand,,aprinzi,, ceva electronic, incearca sa nu mai folosesti benzina si chibrite, nu asa se face.La ce te asteptai, sa iasa sampanie?
Voiam ceva focuri de artificii.
Şi a luat foc?
Nu chiar. Doar ca nu era al meu. Am dat vina pe priza... shhhh
De ce ai mai pune întrebarea?
Ce mai vrei să repari din el?
Chiar daca reparația o să coste 5 lei, tot o sa dai banii aiurea. Si oricum, sigur o să fie vreo 50 de lei, minim.
Bani cu care îți iei iPhone. Sau nu. Oricum, sa nu-l duci la service.
Https://pixabay.com/......60_720.jpg
Nu uita că îţi sunt mereu aproape.
Şi peretele. Şi el e aproape.
Telefonul meu... dragul meu telefon, e DISTRUS, FEMEIE, ÎNŢELEGI?
oMG, CE perete frumos... oare aşa arăta şi cel unde a fost împuşcat Ceauşescu?
Da. Se poate schimba mufa. Mergi la un service de telefoane si problema se rezolva.