| LaurPreda a întrebat:

Hei TPU, spuneti-mi si mie va roog cum pot sa dezinstalez aplicatia Kingroot de pe smartphone deoarece am smartphon-ul plin de virusi iar acuma zice ca face parte din sistemul android.Va roog faceti ceva. Ofer 2 milioane de funde si raspuns castigator.

5 răspunsuri:
| danutzu96 a răspuns:

Kingroot - inseamna ca ai telefonul rootat.
Plin de virusi pe Android? Nu prea cred. Virusi pentru Android sunt foarte rari si nu te infectezi daca descarci din Market. Eu cred ca ti-a aparut reclame gen "Au fost detectati 4 virusi pe telefonul tai ...blablalba. Daca asta e, ignora.

| octav005 a răspuns:

Dai un hardreset

| CristiChristian1999 a răspuns:

Intri în setări și dai la resetare din fabrica, probabil vei dori sa îți faci un backup

| OneCs a răspuns:

Da restart la telefon si o sa dispara totii virusii + o sa iti mearga telefonul ca in prima zi in l-ai loat.
Ps:Cand dai restart la telefon o sa dispara toate aplicatiile de le ai pe el (normal aplicatiile de la are telefonul raman) si o sa dispara toate contactele de le ai in telefon.(asa ca noteazale pe un caiet).

| Esmeraldo a răspuns:

Tine apasat pe butonul de home si power sau volum si power da in jos sau sus cu volumul sau cu home si apasa pe power pentru a selecta factory resetul