| iKaede a întrebat:

Mi-au blocat contul de Facebook. Nimeni nu îmi ştia emailul sau parola. Acum, cand vreau să intru, dau "log in", şi îmi arată: "For security reasons your account is temporarily locked". Dau "continue", şi mă pune să bag un cod din ala, îl bag, dau " submit ", şi îmi arată : "No verification methods are currently available. Please come back later".
REPET! NIMENI NU ÎMI ŞTIA EMAILUL SAU PAROLA CU CARE M-AM ÎNREGISTRAT! Vă rog, ajutaţi'mă. Aveam cateva sute pe contul ăla, pe "mall world" (un joc ) aveam lvl 37, şi am castigat cu locul " 35 " la concursul " Brăţăriada " de pe DeMotival [Ro ]

5 răspunsuri:
| iKaede explică:

" Aveam cateva sute de poze pe contul ăla ". Scuzaţi greşala.

| Minato29 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat: Poate ai dat un coment in care ai injurat pe cineva sau ceva si acesta ti-a dat Report sau Abux... E destul sa primesti un Report sau Abuz ca sa til blochezecryingcrying! Mie mi l-au deblocat in mai putin de o luna..Vezi tu NOROC! Funda:*?

| FaraIdeiDeNume a răspuns:

Poate ai intrat pe o aplicatie care ti-a dat virusi... Incearca sa te loghezi de pe alt browser, mie mi-a mers happy Bafta!

| Petrisor_9606 a răspuns:

Incearca de pe alt browser ( Opera ) sau de pe alt calculator, poate ai virusi

| Dayana12345 a răspuns:

Ti l-au blocat pentru ca erau prea multe persoane inregistrate! Mi s-a intamplat si mie... mi-am fc alt cont!