| xTakeMeHighx3 a întrebat:

Hei TPU,
Voi ce imi recomandati : un smartphone sau Nokia C3 si de ce? Funda big grin!

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Speed2012 a răspuns:

C3 este un telefon foarte practic datorita tastaturii qwerty dar sincer iti recomand un spartphone din gama Apple cum ar fi un 3gs/4.Eu am un iPhone 4 si sunt foarte multumit.

| xTakeMeHighx3 explică (pentru Speed2012):

Da, nu ma indoiesc ca esti multumit de el, adica totusi e vorba de un iPhone happy. Mersi, cred ca o sa iau un iPhone4 de pe net, pentru ca l-as lua mai ieftin cu vre 1000 lei. Inca o data mersi de sfat :*

| Speed2012 a răspuns:

Este o idee buna plus ca gasesti un i4 la 1000 de lei.Bafta.

| xTakeMeHighx3 explică:

Mersi, cred ca pana la urma imi iau smartphone happy :*

| MiRceaAndreiVlad a răspuns:

Depinde si cat vrei sa cheltui...dar smartphone e ok

| xTakeMeHighx3 explică (pentru MiRceaAndreiVlad):

Pai intre 600-1000 lei. Adica nu vreau un iPhone4S sau un SamsungGalaxyIII happy. Ms de parere :*

| Nina96 a răspuns:

Nokia C3 este deja prea popular.De exemplu cel putin la mine in cl sunt peste 15 tel Nokia c3, si suntem 32 de elevi, cam toti au Nokia c3.iti recomand smartphone

| xTakeMeHighx3 explică (pentru Nina96):

laughing Da, pai la mine la liceu are un singur elev Nokia C3 dar oricum chiar daca ar avea toti nu ar fi o problema... Ma intereseaza sa stiu daca e bun big grin. Si plus ca nu sunt obisnuita cu tastatura Querty si nu stiu daca e ok. Si da mersi cred ca totusi o sa imi iau un smartphone, dar nu un iPhone4S sau un Samsung GalaxyIII, unul mai rezonabil happy. Mersii inca odata :*