| Mihaela23_2814 a întrebat:

Vreau sa aflu parola PC-ului meu si nu stiu cum (PC-ul are sistemul de operare Windows 7). M-ati putea ajuta, am mare nevoie?

Răspuns Câştigător
| Lucrian a răspuns:

Nu poti afla parola sub nicio forma, dar ti-o poti reseta. Intra la http://pogostick.net/~pnh/ntpasswd/, descarca imaginea de CD, scrie-o pe un CD gol, booteaza de pe CD pe calculatorul tau, o sa intri intr-o interfata... linie de comanda mai mult in linux, dar daca urmaresti intructiunile de acolo o sa fie simplu. apesi pe cifre si dai enter (conform instructiunilor). Iti recomand sa resetezi/stergi parola, nu sa o schimbi. Dupa ce stergi parola, intri normal in windows si poti sa pui ce parola vrei.

Succes!

4 răspunsuri:
| denyel a răspuns:

Atunci cand va cere userul si parola apesati de 2 ori combinatia de taste ALT+CTRL+Dell (delete) (toate 3 simultan) si o sa va apara 2 casute, una de user si una de parola.

La username introduce-ti Administrator, iar la parola nu mai introduceti nimic si ii dati ok, dupa care va veti loga in calculatorul vostru.

Aceasta solutie merge numai in cazul in carea aveti Windows XP, sau Vista/7 cu conturile de administrator puse pe Enable (ele ca default sunt date disable) si fara parole.

| Kolaric_Robert_1997 a răspuns (pentru denyel):

Tipule iti multumesc foarte mult! Mi-ai schimbat viata!

| Kolaric_Robert_1997 a răspuns (pentru denyel):

Mersi,esti cel mai bun!

| Kolaric_Robert_1997 a răspuns:

Danyel iti multumesc!