| Robyroberto32 a întrebat:

Hei TPU, vreau sa-mi cumpar o placa video second hand si vreau sa stiu daca : merita sa cumpar un gtx 660 evga sc sau oc windforce cu vreo 450 de lei fara garantie (sau are dar vreo 3 luni) dar cu retur in 3 zile (pacat ca oricum nu o pot incerca in 3 zile deci e degeaba) sau un gainward gtx 750 ti 2gb cu 2 ani garantie foarte putin folosit. Stiu ca gtx660 e peste gtx750 ti in gaming, dar nu cred ca merita deoarece se incalzeste mai repede, nu are garantie si e mai veche.Voi ce parere aveti? Va rog sa raspundeti doar daca va pricepeti in domeniu.

Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

Intr-adevar 660-ul este mai performant decat 750ti, dar nu cu foarte mult. Recomandarea mea este sa iti cumperi 750ti, deoarece mjoritatea dintre jocurile nou aparute sunt optimizate pentru arhitecturi de chip-uri grafice noi, arhitectura este mai noua, ruleaza mult mai rece, consuma mult mai putin, si este silentioasa.
Cred ca nu stiai, dar 750-ti a fost lansat ca un inlocuitor al 660-ului asa cum 950-ul a fost lansat ca un inlocuitor al 750ti happy

Bafta!

0 răspunsuri: