Recent mi-am amintit de acea tableta de la Acces Direct : "Serioux"
Iti recomand.
Pa, pa.
Eu am Pocket Book SurfPad u7.Crede-ma e aproape o tableta adevarata.Doream o simpla carte electronica, iar vanzatorul mi-a propus chestia asta si sunt foarte multumita! E pe Android, si e foarte ieftina.Bafta!
Eu am un goclever tab a104.2, android 4.0 eu sunt multumita de ea si a costat fix 700 de lei cu tot cu husa cu tastatura. Poti downloada jocuri cate vrei si merg de fiecare data ( le descarci cu conditia sa ai cont de google ) meniul si restul seamana enorm de mult cu meniul de iphone, plus niste parti micute care infrumuseteaza tableta ( de exemplu o mica casuta in care esti conectat la facebook si vezi doar mesajele care le posteaza prietenii tai, comentariile, likes. ) In rest merge orice aplicatie, fb, mess, sistem de internet (browser) opera, google chrome, orice. e cam greu sa vezi filmele direct pe net de pe tableta..se misca putin greu, cat despre mesaje..presupun ca doar prin site-urile de socializare..sau skype cel mai bine zis. Apeluri la fel., are camera video/foto, aplicatii se gasesc cate vrei pe google play si poti face destul de multe.te vei satura la un moment dat, bateria tine ( nu foarte mult, dar nu se descarca nici dupa 30 de minute ) Poti avea imagini stative pe "desktop" sau imagini live, care sa se miste . Restul o sa le descoperi cu timpul .