Întrebare recomandată | MadaRamona a întrebat:

Hei TPU... vreau sa-mi cumpar o tableta si am o nelamurire : sa zicem ca o cumpar atunci trebuie sa-mi activez o optiune sau ceva pentru a avea internet sau nu e nevoie? happy Fundita

Răspuns Câştigător
| alexy19a a răspuns:

Deci fii atent:
Tabletele de la 300 de lei in sus beneficeaza de wireles. Daca nu ai wireles nu te poti conecta la internet. Setarile nu trebuie facute deoarece ea le are deja. Dar in caz ca nu ai wireles, si vrei sa iti cumperi, trebuie sa ii chemi pe cei de la care ai internet ca sa iti faca setarile.
Te poti orienta la niste tablete aici:http://www.emag.ro/tablete
Sau din magazinele e mag din judete. In caz ca dai comanda de pe internet, dai adauga cos, si cand dai trimite comanda iti apare sa completezi unde stai buletin etc. Plata se poate face la curier(Cash) sau prin rate(Banchar, Cu Cardul).
In 24 de ore tableta vine, in caz ca tu nu esti in acel loc, curierul are numarul tau de pe actele acelea si te suna el. A i garantie 2 ani, transportul e gratis iar ai 2 saptamani sa returnezi tableta.
Sper ca te-am ajutat:);*

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ANONIM49112911 a răspuns:

Daca ai wi-fi, iar tableta are aceasta optiune, nu ai nevoie.

| VlaDi88 a răspuns:

Buna,

Depinde ce doresti sa faci pe acea tableta, in general toate tab-urile au Wi-fi deci net gratis.

| GMasterBMW a răspuns:

Depinde de ce tableta iti iei si de ce internet vorbesti.
Daca zici de internet 3G, trebuie sa-ti cumperi cartela, sa activezi internetul pe ea si s-o bagi in tableta.
Daca vorbesti de Wi-Fi, iti va trebui decat un rooter cu Wi-Fi.

| VladMorar a răspuns:

Tabletele au acces la internet prin 3 metode
3G incorporat, 3G optional, Wifi
3G incorporat inseaman ca iti poti baga cartela de telefon inauntrusi daca ai optiune de internet pe ea... vei avea si pe tableta
3G optional inseamna ca te poti conecta la internet prin 3G doar daca ai un modem, in modem iti bagi cartela si pac, la fel ca si 3G incorporat va functiona DAR este deranjant, inconfortabil
Wifi-prinzi internet prin wireles, dar numai in anumite zone

Un router wireles costa 60 de ron si urca... mult
un modem costa apx 100 ron ( fiecare tableta poate folosi doar anumite modemuri, ai grija ce alegi daca ai deja un modem )
3G-sunt multe oferte
Eu de exemplu am facut contract cu o firma de internet si am primit modem gratuit + cartela pe care am o viteza acceptabila si trafic nelimitat, rcs-rds
Fa o plimbare la Vodafone, Orange, Rds sau orice firma vrei pentru a afla ofertele lor si apoi decizi
Orange are pentru 8 euro internet cu trafic nelimitat, viteze mari pana la 3GB si apoi scad ( considerabil )