De ce nu iti iei ceva mai simplu si mai ieftin, pentru inceput.Costa destul de mult un DSLR.Iar tu nu ai nici un chior.Vezi aici cateva aparate bunisoare si mai ieftine.Sursa:http://www.altex.ro/camere-foto-video/aparate-foto-compacte
Ai putea muncii. Tu trebuie să fi sigură că vrei aşa ceva. Şti să faci o poză mai ales una clară? Mai ai şi alte aparate foto? E chiar nevoie de un DSLR sau e doar un moft? Ai bani să-ţi iei sau măcar părinţii să-ţi cumpere; pentru că astfel de aparate sunt scumpe. Mai bine ia-ţi un aparat mai ieftin. Cred că părinţii îţi dau bani de buzunar, iar pe aceea poţi să-i strîngi dacă nu eşti cheltuitoare. Cel mai bine e să spui ce vrei şi poate îţi cumpără ei ceva mai la ofertă sau în rate. Poţi contribui şi tu cu banii tăi. Dar mai bine nu-ţi cumperi dacă nu e neapărată nevoie căci asfel de camere foto sunt scumpe şi sunt pentru cei mai profesonişti. Tu eşti unul?
Succes!
Am alte 2 aparate, dar vreau si un DSLR
De care? Tot DSLR? Ţi-ai cumpărat între timp?
Poate ca ai sa strangi ceva banuti, dar pana sa ajungi la cifra care-ti trebuie, vor aparea alte tentatii la orizont. Poate ii convingi pe parinti sa ti-l ia in rate.Dar acum ma intreb si eu ca ei...la ce-ti trebuie?
Daca ai sti cum se fac banii, iai cheltui asa cum trebuie.
Incearca sa joci la loto Grecia.
Fosta profesoar a mea de romana pune bilete la fotbal