| ZgomotFaraSens a întrebat:

Hei'! Va rog.voi astia mai experti in hack ma puteti ajuta sa imi aflu parola de la id-ul meu de mess?! Chiar nu am alt interes sa aflu alte parole! Vre3au doar sa-mi recuperez parola. De fiecare data mi-o uit pentru ca ramane mereu salvata pe mess! Daca ma puteti ajuta cumva va rog raspundeti. FUNDA pentru un raspuns concret! Mersi anticipat.

6 răspunsuri:
| d3javw a răspuns:

Nu ai cum sa afli parola de mes..decat daca dai la forgot pasword scrii id-u si scrii datele care le-ai bagat la crearea id-ului, Daca vrei sa spargi ceva mai intai re sa treci de situl celor de la yahoo si nu cred ai vreo sansa

| vatco a răspuns:

Cauta pe googele messenpass si webbrowser pass view..asta daca ai fost logat pe calculator cu id-ul tau.

| ZgomotFaraSens explică (pentru vatco):

Buna! apreciez pentru raspuns, dar nu inteleg programul messenpass! L-am descarcat si imi apare Yahoo Messenger, dar nu stiu ce ar trebui sa fac cu el! Imi vreau parola inapoi crying

| vatco a răspuns (pentru ZgomotFaraSens):

Vezi ca daca ai fost logat pe mess pe calc pe care il rulezi o sa iti apara in lista id-ul tau si parola...sa dai recuperare parola ai incercat? asta din mail.yahoo.com

| ZgomotFaraSens explică (pentru vatco):

Mi-am recuperat'o... Aveam info. in PC ( intrebarile la raspunsurile alea tampite straight face ). Nuu..nu am decat id-ul in lista adica in C si acolo nu apar decat pozele care le-ai avut pe mess si cu cine ai vorbit! Peace!

| Vetisan_Vasile_1991 a răspuns:

Iti stii parola de la e-mail?
CONTUL DE E-MAIL PE YAHOO ARE ACEEASI PAROLA CA SI CONTUL DE MESSENGER, si acelasi username