| dublud a întrebat:

Heii buna.happy
De craciun primesc un Samsung Galaxy s (i9000) Si la abonamentul actual nu am MB sau chestii pentru net
Am delfin 4 pe orange. GPS sau Google Earth dp Galaxy e cu net? Si sa iti downloadezi apps/ games Sa stiu sa nu imi fac cost suplimentar laughing
si as putea sa imi adaug 80 MB macar la delfin 4 si oare cat m.ar costa ca eu mai am abonamentul pana in augustcrying
FUNDA!

3 răspunsuri:
| dotcube a răspuns:

GPS nu. Google Earth da.Sa downloadezi aplicatii din nou da.Vezi ca e oferta aia cu mysmartphone cu 500 de mb cam scumpi la 9 euro.

| giogio1905 a răspuns:

Buna!
Deci in primul rand vreau sa iti spun ca nu iti trebuie MB sau astea pentru el pentru ca ai WiFi deci daca ai vreo zona cu net pe langa tine poti sa te conectezi automat! iar in al 2lea rand pentru aplicatii si jocuri nu te costa nimic, poti sa le descarci gratuit de pe market sau Samsung app! Dar ai grija ca iti trebuie un cont de Gmail p telefon ca sa mearga!
Atat!
A si aprpo! in al 3lea rand felcitari pentru telefonul primit sai sa-l stapanesti sanatoasa pentru ca este un telefon fffff bun, am si eu la fel si tot de Craciun l-am primit si eu laughing

| giogio1905 a răspuns:

INCA CEVA IMPORTANT!

Degeaba iti activezi vreo oferta cu MB pentru ca telefomul nu merge cu megabiti din aia din extraoptiuni sau astea! ai incredere in mine am resetat telefonul si am ales si doar pachet de date, si doar WiFi, si aman2 dar nu merge!