Bai. nu stiu, sunt confuz, nu am avut problema asta, vb cu ai tai? :\... sau cu cei de la vdf / Orange etc, de unde l-ai luat, da o fuga maine pana la ei. poate i-as da de cap daca l-as avea in mana.
Esti cumva in kids corner? O_o cand il deblochezi faci swipe spre ecranul din dreapta?
Nu stiu la ce te referi si da fac swipe spre ecrnaul din dreapta fiidca imi e mai usor asa
Inainte sau dupa ce il deblochezi. In fine, da-i un hard reset. Settings - > about phone (despre telefon) si apesi pe reset your phone.
Am facut asta si degeaba. tot nu pot descarca nici o aplicatie ajuta-ma sunt disperata:-s
Sunt si eu nou in ceea ce priveste windows phone, il am pe al meu de o saptamana. Totusi nu am intampinat problema asta, hm... Dupa ce i-ai dat reset, ti-ai conectat un cont de Microsoft cu telefonul? Ca sa fii sigura, creeaza un cont nou si logheaza-te cu el, dupa du-te pe market.
Ok. acum imi fac un cont nou si mi-l resetez
Degeaba... tot chestia aia imi apare
Mersi mult pentru tot oricum
Bai. nu stiu, sunt confuz, nu am avut problema asta, vb cu ai tai? :\... sau cu cei de la vdf / Orange etc, de unde l-ai luat, da o fuga maine pana la ei. poate i-as da de cap daca l-as avea in mana.