Daca nu se mai poate reseta cu nimic atunci sunt pierdute. Sa isi faca altele si sa-si puna parole mai de Doamne-ajuta.
Cum sa nu se poata reseta cu alt email?
Daca te poti loga pe celalalt mail da ID-ul si resetez eu parola.
Resetarea parolei e cea mai mica dintre probleme. Trebuie cautat daca nu are keylogger in calculator, daca nu a ramas logata pe un PC la scoala, daca nu a vandut un laptop cu parolele salvate in firefox etc.
"Please return on December 29, 2013, after 11:12 GMT, and you will be able to reset your password by answering the secret question you chose for your account." Cineva ii tot blocheaza contul... Cine i-a spart contul l-a spart folosind intrebarile de siguranta. Contul era blocat pana azi la 7:45, dar cineva iar a incercat sa schimbe parola si l-a blocat.
Atunci problema e rezolvata. Sta treaza pana la ora aia si deblocheaza contul. Poti verifica daca a reusit sau nu sa se logheze. Si pe facebook si pe yahoo se poate vedea lista de IP-uri de pe care sa accesat contul. Cauta pe google "facebook login history ip" sau "yahoo login history ip".
A incercat sa-si reseteze parola la ambele?
Si eu am patit din astea. Am avut contul de facebook spart de vreo 4 ori si cel de mess de 2 ori.
De fiecare data resetam parola si nu mai aveam treaba.
Asta trebuie facut, sa-si reseteze parola de la facebook si mess
Sper ca am ajutat
A incercat, dar ca sa o reseteze la facebook trebuie sa o stie pe cea de la mess, iar cea de la mess nu mai poate fii resetata.
Trebuie sa poata fi resetata ca si eu am putut sa o resetez