CAMERA Primary 2 MP, 1600x1200 pixels
Features Video-calling
Video Yes
Secondary No
dar sincer? mai bine ai da banii pe latceva decat sa iti iei o tableta de dragul ca asa e la moda.Singurele tablete calumea sunt de la Apple Samsung Acer Asus si Lenovo restul sunt balarii crede-ma.
Nu imi iau doar ca e la moda stiu ca Huawei este foarte frumoasa si sunt sigura ca si merge. Eu vream doar sa aflu daca merge sa fac poze si chestii mersi pentru raspuns!
Daca nu ai testat alte tablete, nu mai minca ra...cacao, OK?! Doodi: la pretul asta iti iei tableta dual-core.de 10": http://product.madeinchina.com/......5805.shtml
P.S. Daca vrei sa faci poze/filmezi, iti iei aparat foto, nu tableta.
Kodrut nu am intrebat daca pot sa fac numai poze si sa filmez cu tableta. Eu vream doar sa stiu daca poti face si chestiile astea cu tableta.
Da, am prins ideea, insa mai bine o tableta care sa isi faca treaba ei bine decit sa le faca pe toate alea si mai putin bine, ca sa nu zic prost (eu am o tableta cu GPS, de exemplu, dar pina se apuca ala sa prinda satelitii, ma orientez cu o harta in mina si cu busola).
Amice lucrez zilnic cu laptopuri tablete si telefoane nu mananc ...stai linistit.Ii spuneam fetei care sunt cele mai bune si alea sunt restul au o rezolutie jalnica pe langa tochscreen-ul.
Cu gramatica limbii romane sigur lucrezi mai putin, din ce citesc. 1024X600 e rezolutie jalnica, nu? Si ce dadusem eu mai sus era doar un exemplu...
Andrei203 întreabă:
anonim_4396 întreabă: