| Ariii a întrebat:

Heii TPU`. As vrea sa imi cumpar un telefon gen Samsung galaxy s 2(sau 3~ am vazut modelul~), adica:
~subtire
~patratos
~display mare
Ideea este ca nu stiu ce sa imi cumpar, deoarece nu as vrea sa depaseasca 10 milioane. thinking Astept raspunsurile voastre. :* Dau funda.=]

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Roxin_Alex_1989 a răspuns:

Samsung galaxy gio e ft bun si fain

| Ariii explică:

Si cu Android, desigur. happy

| CristinaUrsache a răspuns:

Galasi mini eu am e fain si mai tare ca galaxi s2 sau s3 crede-ma nu te mint(daca iti ei i-ati pe alb)

| Ariii explică (pentru CristinaUrsache):

Pai eu vreau alt telefon ca am avut si l.am pierdut si am avut tot pe alb. laughing))). Si as vrea altul.

| JohnnyBi a răspuns (pentru CristinaUrsache):

Mai tare, siigur. face S2 magii ce nu o sa faca vreodata mini ala laughing. eu folosesc procesorul ala de 1. 2 ghz si face minuni. daca il vrei pentru jocuri si aplicatii cretine orice android e bun happy daca vrei ceva mai mult...procesorul ajuta

| CristinaUrsache a răspuns (pentru JohnnyBi):

Hai taci ca nu sti ca taica-miu e sef la companie de telefoane si stie mai bine ca tine asa ca nu mai zi daca nu sti (fara suparare ti-o zic)

| JohnnyBi a răspuns (pentru CristinaUrsache):

Poate sa fie si sef la Samsung laughing. daca tu imi zici mie ca un procesor de 0. 6 bate unul de 1. 2 doar matematica din asta iese ca esti piure tu si taicatu. fara suparare

| CristinaUrsache a răspuns (pentru JohnnyBi):

Nu cu tine vb scuze ca ti-am scris tie si stiu asta

| Stefan1219 a răspuns:

Pai eu am Samsung galaxy s+ este mare subtire dar cam oval la colturilaughing
insa poti face cu el tot ce faci si cu s2 insa are camera doar de 5 mp dar cost aproximativ 1400 lei eu cred ca e foarte bun