| o0DarKneSs0o a întrebat:

Heii TPU ^^. Astazi ascultam o melodie pe Youtube si dintr`o data. nu mi se mai aude intro casca adica mi se aude da incet straight face. in casca stanga se aude da in aia dreapta nimic :\. dau Funda celui mai concret rasp big grin ^^.

Răspuns Câştigător
| Answer17 a răspuns:

Au 3 suruburi micute, desfao pe cea care nu mai merge si te uiti daca ti s-a rupt firul sau poate s-a rupt acolo unde e face conexiunea intr-e stanga si dreapta. am patit asa cu 5 casti pana cum si am incercat sa le si lipesc cu pistolul dar nu a mers. asa ca singura optiune este sa iei altele noi sad

5 răspunsuri:
| jrockfreak a răspuns:

Daca la tot ce asculti merge asa rau inseamna ca ti s-au stricat castile (ar fi bine sa iti cumperi altele in cazul acesta) dar daca doar la acea melodie ti se aude asa inseamna ca problema nu e la casti. Am patit-o si eu sad

| lmny a răspuns:

Depinde si ce casti folosesti. Probabil nu mai are contact foarte bun casca aia, adica s-o fi intrerupt firul care o alimenteaza- fie vizibil sau nu la suprafata.

| LoLyCa a răspuns:

Probabil ti s-a rupt un fir happy

| Nieuwenhuis77 a răspuns:

E sunetul de calitate proasta, incearca sa gasesti alta versiune a melodiei pe care o asculti.

| blondutul a răspuns:

Pai poate nu sunt facute setarile casti ca sa mearga ambele castitongue