Trebuie sa te duci intr-un program si sa reformatezi poza pe o anumita dimensiune ca sa iti incapa toata pe fundal caut marimea exacta si iti spun
Pai am si eu acest telefon... si nu stiu ai observeat deja presupun... ca pe ecran ai mai multe ferestre sa zic asa adica alea de le poti schimba prima cu contacte galerie muzica cealalta alarme setari etc eh. tu ai 5 ferestre si atunci cand schimbi imaginea se duce in alta parte a pozei deci apasa pe butonul acela cu detalii din stanga al telefonului si dai afisare ecran apoi inchide din acele ferestre goale poti ramane decat cu o fereastra eu unul am 3 dar nu stiu nu am incercat dar cred ca daca ramai decat cu una atunci o sa se vada toata imaginea daca nu lasa decat 2 si o sa se vada jumate de imagine pe fereastra totusi e mai bine asa. altceva nu ai ce sa ii faci asa e tipul de telefon as vrea sa te intreb ceva dar mai incolo iti dau eu mesaj!
Am incercat si asa, dar degeaba. Mersi oricum:*
Si eu am acest telefon, daca vrei sa pui poza cu tine, poza nu trebuie sa fie tablou, trebuie sa fie mai ingusta si nu mai trebuie sa o decupezi, u pui pe toata
Chiar nu e timpul sa-mi arati ce glume goale ai tu.Ma refeream ca la acest telefon, pozele nu se decupeaza cum trebuie.La nivelul maxim de decupare, se vede doar capul pe tot fundalul. Daca nu poti sa-mi dai un raspuns, atunci vezi-ti de viata.
Hei elefantel, nu te ambala.
Schimba rezolutia la poza sau incearca cu asta: https://play.google.com/......ps/details
Daca vrei sa schimbi rezolutia incearca 848x480 sau 960x854
Mersi oricum, dar cred ca din moment ce te comporti tampit, nu are rost sa mai iau raspunsul in considerare.
Daca ai un Allview a4all iti dau un sfat ca telefonul sa mearga mai bine du-te in google play si ia zeam launcer. 2 ca sa schimbi fotografia de fundal tii apasat pe fundal pana iti apare un meniu nou si te duci la ultima rubrica adica imagine de fundal dupa alegi galerie si iti alegi imaginea dorita
Trollerul întreabă: