| iulianaiilli a întrebat:

Heiii, pc-ul meu a cam luat-o razna. se restarteaza mereu. Astazi am patit asta, de-aia nu am apelat la cineva, dar poate a mai patit cineva si ma puteti ajuta... Care ar fi cauza. Multumesc :*

Răspuns Câştigător
| AdrenalinTm a răspuns:

N-ai inteles nimic?laughing
windowsul nu avea nimic la inceput de an majoritatea vin cu softuri noi imbunatatiri (update) probabil pc tau isi face update si are nevoie de restart u poti opri update daca vrei sau iti apare ceva ca se va reseta in 10 min si u schimbi acolo si nu se mai reseteaza
sau ai hdd foarte vechii si greoi ori fluctuatii de curent se intampla doar daca nu ai o sursa buna

8 răspunsuri:
| CinevaNou a răspuns:

Se restarteaza brusc sau apuci sa vezi mesajul cu shutting down? daca se restarteaza brusc cel mai probabil e din cauza ca se supraincalzeste si ar trebui sters de praf inauntru.

| AdrenalinTm a răspuns:

Ai reinstalat recent windowsul? poate isi face update si are nevoie de restart
sau ai hdd foarte vechii si greoi ori fluctuatii de curent se intampla doar daca nu ai o sursa buna

| iulianaiilli explică (pentru AdrenalinTm):

Pai windowsul nu e instalat de curand... pana acum nu aveam nici o problema. Dar multumesc de raspuns :*

| AdrenalinTm a răspuns (pentru iulianaiilli):

N-ai inteles nimic?laughing
windowsul nu avea nimic la inceput de an majoritatea vin cu softuri noi imbunatatiri (update) probabil pc tau isi face update si are nevoie de restart u poti opri update daca vrei sau iti apare ceva ca se va reseta in 10 min si u schimbi acolo si nu se mai reseteaza

| valentin75 a răspuns:

Salut! Daca se restarteaza singur...trebuie sa verifici sursa si hardul! Poti utiliza un soft pentru testarea componentelor!

| logical100 a răspuns:

Deoarece pc-ul tau se upgradeaza si se restarteaza mereu... lasa-l sa-si faca nevoile

| iulianaiilli explică (pentru logical100):

Scuza-ma. Lasa-l sa-si faca nevoile adica? sa-si revina el fara sa intervin? Pai nu-l pot vedea cum moare, si sa stau nepasatoare laughing multumesc big grin

| logical100 a răspuns (pentru iulianaiilli):

Deci pc-ul are nevoie de asta si al meu a stat o sapt in sleep

| logical100 a răspuns:

Se upgradeaza