Este foarte bun il am din februarie si sunt foarte multumit. Si eu mi-am convins foarte greu parintii dar si parintii mei vor acum Samsung corby. In plus l-am scapat pe jos de vreo 5 ori si 2 ori in chiuveta si nu a patit nimic.Are facebook Picasa twiterr google youtube si altele in bara de aplicatii. Eu mi-am laut pe alb cu 700 de ron de la altex. Pai ca sa-i convingi pe parintii tai aratale pe net cae functii bune are si ca e performant la un pret rezonabil.(exista si corby pro care nu a aparut in Romania, corby pro are cam aceleasi aplicatii ca iphone )
Sper ca ti-a fost de ajutor raspunsul meu si iti recomand Samsung Corby!
Am facut un review despre el. Il poti vedea aici:
http://www.mygarage.ro/......corby.html
Tot ce este cu tuckscreen(creca am scris bine)este buna, si ori cum nu neaparat ca are tuckscreen dar am si eu la fel si este foarte usor de umblat pe el si este foarteeeeeeeeeeeee buna til recomand cu placere, il meriti de ziua ta
Din cate am inteles eu, telefonul asta nu e asa de fain. chiar daca are carcase, si culori atragatoare, cica ai probleme cu apelurile, adica daca vorbesti cu cineva la tel, se aude naspa de la un timp. parerea mea e sa mai cauti un alt telefon, ca sa nu regreti dupa ce iti iei telefonul acesta. asteapta si alte pareri. pup
Si mie imi place mult :X
convinge-ti parintii spunandu-le ca ti-l doresti foarte mult si ca "e ziua ta doar o data pe an" si ca ...nu o sa le mai ceri alt telefon catva timp de acum incolo
sper ca te-am ajutat