| вυттєяƒℓу a întrebat:

Heiii TPU big hug
Am o problema cu sunetul la calculator.
Astazi cand am deschis calculatorul si am vrut sa ascult muzica am observat ca lipseste trompeta aceea din bara [volumul].
Ce sa fac pentru a aparea din nou volumul? Nu se aude nimic si nu este din cauza boxelor.
Dau funda happy

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Trompeta aia este un difuzor.Intra in control panel apoi in sounds, speech and audio devices.Ai acolo ce iti trebuie. Daca tot asa face inseamna ca ai alte probleme.

7 răspunsuri:
| alexmircescu13 a răspuns:

Mergi cu click dreapta pe my computer, manage, device manager si vezi daca mai ai instalate driverele de sunet. Daca e cum cred eu, adica nu le mai ai, reinstaleaza-le si gata. Daca nu merge asa, revino cu detalii despre modelul placii de sunet. Succes!

| Ronnix a răspuns:

Lasa-mi id-ul pe privat.

| PoisonJuke a răspuns:

Click dreapta pe bara - task bar - si jos acolo e costumize, dai pe el - si la past items ar trebui sa fie, cum zici u trompetahappy si dai la Hide when inactiv, dupa selecteaza Always show

| ziper94 a răspuns:

Pai reinstaleazati sunetul
adica programul acela de pe CD`ul pe care l`ai primit cand ti-ai luat calculatorul happy
Este cea mai buna solutie!

| AlcoholicSmile a răspuns:

Driverul de sunet, reinstaleaza altul, sau windows-ul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Reinstaleaza driver-ul pentru placa de sunet...

| oana1238105 a răspuns:

Pai ai apasat pe ceva de la tasta dar eu stiu cum poti repara...deci:du-te in dreapta tastaturii(in partea de sus)si trebuie sa ai 4 butoane, apesi pe ultimul si se rezolva!

daca te-am ajutat imi dai funda?