| AliinaSomerhalder a întrebat:

Heiii TPU! La ora de informatica profu ne poate controla la topti calculatoarele de la calculatorul lui. Are un program si banuiesc ca e Intel Graphics Media Accelerator Media, pentru ca il avem si noi instalat in calculator si unii colegi au reusit sa faca si ei si ne stigeau calculatoarele sau altele. Deci daca asta e programu cum il folosesc?

5 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Auzisem eu ca numa prostii va învață la informatică da asta-i ridicol happy. Intel Graphics Media Accelerator numa program de control al calculatoarelor nu-i ca e driveru de la placa grafică integrată(mai mult ca sigur) a calculatorului de la școală.La programu ăla îi zice Windows remoute asistance, care e activ implici în Windows, iar calculatoru o fost setat pe automatic conect cu MAC-u calculatorului, asta ca profesorului să-i fie mai ușor să vă spele creierele conform programei cu idioțeniile obțin ute prin mite la politicieni și alte ilegalitați de către Microsoft(v: cazul Microsoft care eacum în vogă și cercetare penală). Succes

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Denumirea de media si graphics nu-ti spune ca este in legatura placa video?

| K0sti a răspuns:

Aoleu, ce rahat de scoala faceti voi...
Ce ineptii puteti debita!

| Jipa95 a răspuns:

Banuiesc ca poate controla toate calculatoarele din sala cu ajutorul retelei. Intel Graphics Media Accelerator este un program pentru procesoarele Intel pentru a le da un boost de performanta.

| AliinaSomerhalder explică (pentru Jipa95):

Si colegii mei au reusit, nu stiu cum. Inseamna ca toti putem da nu stim cum. Asta voiam sa aflu, cum