Salut petru a transfera ceva din pc pe wp8 trebuie sa ai instalat in pc windows 7sau 8.La tine este windows xp deaceia nu merge
Pai sincer sa fiu nu-s ce are, trebuia sa mearga... Eu am windows xp service pack 3 pe pc si imi merge. Sa mentionez ca eu am Nokia lumia 920. Dar la fel mi-a dat sa instalez un program cand am conectat tel la pc si a mers dupa.
Totul se rezolva cu Windows Phone app for desktop descarca programul si totul faci de acolo!
Care imi face si mie un cont pe windows phone ca nu mai am id-uri de mess si sami si configureze va roog
Auzi daii un reset la telefon o sa se stearga tot dar dupa aia macar merge
Ba si eu ma chinui de ceva vreme cu el si nu imi da voie sa descarc nimic imi cere sa intru la familia... si imi cere date bancare...
Hey am vazut intrebarile voastre, dati reset la telefon si aveti grija cand introduceti datele voastre ca si eu am gresit si am trecut 2013 anul si imi zice sa donez 50 de euro centi ca sunt minor etc... cand faci contul la Microsoft nu uita sa scrii data de nastere corect 198... succes
Si eu acceasi problema. si mai am inca 1. cand vreau sa descarc un joc imi cere cont pe Microsoft. l-am facut si pela dar tot nu merge tie nu iti face tot la fel?
Nu. Jocurile le pot instala fa-ti un cont pe Microsoft si ai rezolvat problema cu aplicatiile si problema asta care am scris-o aici am reusit sa o rezolv. Telefonul merge sincronizat doar cu windows 7 sau 8 din pacate xp-u e prea "primitiv" si aia e. Am mers la un prieten cu stick-u pe care am muzica l-am rugat sa ma lase la laptop-ul lui cu windows 7 si mi-am transferat ce aveam nevoie...
Si eu am problema cu Contul pe windows phone ca mi-e imi cere dupa ce m-am logat imi cere configurarea la familia mea sau ceva de genu numai suport vreau sa imi iau o aplicatie si nu merge!
Aia e simplu trebuie doar sa intrii de pe PC in contul tau Microsoft de pe site-ul lor si sa iti configurezi acolo ce iti cere astfel incat sa iti dea voie sa descarci aplicatiile Bafta
Asa si eu