| Bianca_Simona_1995 a întrebat:

vreau să îmi iau un laptop, însă nu știu ce să aleg. De asemenea, vreau la un preț modest, adică să nu depășească 1.200 de lei. Aveți vreo sugestie?

5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Corect ce a spus mihai cu singura contra ca nici cele refurbished nu sunt recomandate mai ales ca-s groase ca naiba si grele.
cel mai bine mai astepti ca sa cumperi un laptop de calitate. cele pana in 1200 de lei se vor strica des, tastele se strica usor la un laptop ieftin pentru ca sunt facute din materiale slab calitative.
Nu mai vorbim de lipiturile placii de baza si componentele de pe ea, sistemul de racire defectuoa etc

| doctorandus a răspuns:

Chromebook. De ce? Pur si simplu merge.

| flixbuster a răspuns:

Ar merge asa ceva: http://bit.ly/2IUIVWp

La cei 950 RON eu iti recomand sa adaugi si optiunea Sistem de operare "preinstalat Windows 10 Home Premium si 2 ani garantie +100 RON". Se face 1050 RON, ai laptop bun, mic si usor, cu Windows 10 original si 2 ani garantie. Mai ramai si cu 150 RON din bugetul propus.

| mngzx a răspuns:

Mai bine iti iei unitate pc de pe cel.ro

| mihaigrecu345 a răspuns:

Buna, am ceva experienta, cam 5 ani de service it. Crede-ma tot ce cumperi din magazin nou sub 3000/4000 lei, produs pentru Romania e prost. Cauta cel mai bine refurbished un Dell gama latitude, in nici-un caz vostro sau inspiron, Lenovo gama thinkpad sau in ultimul caz HP doar din gama elitebook. Nu vreau sa fac reclama aici dar la o simpla cautare pe google laptop refurbished gasesti la preturi acceptabile. Ce ti-am recomndat eu face parte din gama bussines. Si inca ceva, inceraca sa mai dai banii pe un ssd sau cumpara-l cu ssd, face diferenta.