| Ella5637 a întrebat:

~ Heiiii TPU big hug. O sa va explic pe scurt despre ce e vorba : Vreau sa-mi schimb numele pe facebook. Pana acum am avut : Ella Rose, Ella Stf laughing si acum am Ella Băă ( e prea. de golanca, sa zic asa ) big grin. Si nu stiu ce nume sa-mi pun acum. Unii imi zic sa pun iar Ella Rose dar mi se pare cam aiurea >.<. Heeeelp plzz puppy dog eyes. Funda!

Răspuns Câştigător
| 69dacăvrei a răspuns:

Daca esti microbista, iti poti pune : "Ella Fcsb" sau "Ella Fcrb". Sau daca nu : "Ella Dx". D`astea thinking

| Ella5637 explică (pentru 69dacăvrei):

@SWAG9. Imi place ''Ella Dx'' smug. Dar. are ceva semnificatie? Adica straight face de exp. unii m`au criticat ca am pus Ella Stf [ Sange de Taur Forte ] rolling on the floor) si naa.puppy dog eyes.

| 69dacăvrei a răspuns (pentru Ella5637):

Nu cred ca are nicio semnificatie laughing. Darr, cine te`ar putea critica ca ai "Dx"?, nu vine de la Durex.

33 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Nu ştiu ce să-ţi recomand, dar ai grijă că nu poţi să-ţi schimbi numele la nesfârşit.

| nonameih0000 a răspuns:

Ella si de la numele de familie niste consoane. Cum ar fie : Eminescu -> Ella Mns sau Mnc sau Mnsc sau Popovici -> Ppv sau ceva in genul. Mie imi plac astea, in plus nu multi isi dau seama de la ce vine big grin e codat, sa zic asa laughing

| Ella5637 explică (pentru nonameih0000):

Ma cheama Aionesei laughing big grin. Ce idei ai? thinking :*

| nonameih0000 a răspuns (pentru Ella5637):

Ella Ins thinking Inse sau ce vrei tuu! Pune inca o litera draguta sa iasa ceva interesant! happy

| DWDT a răspuns:

Mie imi place cum suna Ella Rose

Răspuns utilizator avertizat
| sylar2007 a răspuns:

Crazy Ellalaughing

| Ella5637 explică (pentru sylar2007):

Lol laughing) smug.

| sylar2007 a răspuns (pentru Ella5637):

Eu nu inteleg ce ti se pare aiurea la varianta mea, dar avand in vedere raspunsurile tale...

| Ella5637 explică (pentru sylar2007):

Cum sa`mi pun,, Crazy Ella'' pe fb? laughing) straight face In fineee >.<.

| Ella5637 explică:

@triggrena si @Swaggie. unde credeti ca ajungeti daca va tot injurati raised eyebrows laughing. Cel mai destept cedeaza. Nu mi`o luati in nume de rau. @Swaggie mersi de ajutor smug :X.

| 69dacăvrei a răspuns (pentru Ella5637):

Nu ne injuram, aveam o discutie constructiva smug.

| andree21 a răspuns:

Ella del rose Stafyng

| CaTa_LaLa_1998 a răspuns:

Pai ai pute sa-ti pui : Ingerasi Cu aripi roze, Un botik de ciocolata, Ella simplu sau marao te gandesti Funda plsss