| CB a întrebat:

Helau all
so. de obicei cand intram dimineata de mess imi aparea chestia aia cu Good mornin'/afternoon etc.well...azi nu a mai aparut...stiu ca apare decat o data pe zi. e posibil sa fi intrat altcineva?straight facenici mesajele nu le'am gasit.sau poate nu am primit.in fine.intrebarea e daca este posibil sa nu apara cateodata. happy
mentionez ca am intrat si cu alt id si nici acolo nu a aparut. funny e ca la al 3-lea a aparut.deci? cine ma lamureste?

Răspuns Câştigător
| Ea12345 a răspuns:

Nu este obligatoriu sa apara o data sau de doua ori pe zi.Deschide mess-ul si daca nu-ti apare, da click pe semnul de la yahoo, imediat dupa numele tau de sus, unde alegi daca esti busy etc. si-ti va aparea cand ai nevoie de ea.

Succes!kiss

2 răspunsuri:
| L a răspuns:

Poate messu tau are o problema si abia al3-lea id a aparut, dar daca crezi ca a intrat cineva incearca sa schimbi parola ca sa fi mai sigura`. Pup:*

| CosteaVlad a răspuns:

Acea fereastra se numeste "yahoo insider", si poate fi activata sau dezactivata de sus de la "messenger" -> preferences -> sectiunea general -> bifezi sau debifezi "show yahoo insider". happy