...ai putea sa iti cumperi un splitter dual VGA din DVI (asta, singur, ar trebui sa suporte doua monitoare) pe care sa il conectezi la port-ul DVI... caz in care vei avea setata, probabil, facilitatea numita "clone display", adica exact ceea ce vrei tu: aceeasi imagine pe doua monitoare.
In alta ordine de idei, ai grija ca din BIOS si din setarile placii video sa nu fie, cumva, dezactivat port-ul DVI...
Daca este totul ok, ar fi de ajuns sa dai dr.click pe desktop si apoi sa te duci la setarile de imagine (care difera de la XP la Vista/Windows 7) ce sunt de obicei cele din partea dreapta.
In cazul Windows 7 este nevoie sa faci asa:
1) pentru placile video Intel
- dr.click pe desktop -> Graphic Properties ->
- in sectiunea "Display" -> Multiple Displays
- in dreapta, o sa ai "Operating Mode" de unde alegi orice altceva in afara de "Single Display"
2) pentru alte placi video nVidia:
- in principiu se face cam acelasi lucru, notiunile fiind oarecum asemanatoare. Din pacate nu am acum o configuratie de doua monitoare dar oricum software-ul difera de la o serie de placi video la alta.
In cazul in care nu te descurci, te pot ajuta eu dar este nevoie sa iti instalezi TeamViewer 7 si sa imi trimiti ID-ul si parola pe PM.
Succes!
XYZsnick întreabă: