| Alexandro9050 a întrebat:

Hello., am un Nokia c3, nepotul meu s-a jucat cu el, l-a bagat in gura si s-a dezlipit o folie de pe partea albastra, din cauza salivei. am incercat sa o dezlipesc toata, dar nu mai merge pentru ca a inceput sa s-e ia vopseaua. credeti ca pot scoate carcasa albastra si sa o schimb? cat costa si la ce service in Galati, Tulcea sau macin pot sa fac asta?

9 răspunsuri:
| VladPetcu a răspuns:

Poti schimba carcasa te costa in jur de 50-70 de lei.
Funda?

| Alexandro9050 explică (pentru VladPetcu):

Daca imi zici si un service din Galati, magin sau Tulcea

| VladPetcu a răspuns (pentru Alexandro9050):

Nu sunt din Galati dar poti comanda de pe net.
Funda?

| claudica2703 a răspuns:

In Galati in tiglina, langa telena, in partea dinspre statie, e un service mic, pe tip il cheama sebi(patronul). Lucreaza foarte bine si daca nu au pe stoc ce iti trebuie astepti maxim o zi pana vine comanda. Nu stiu cat costa, dar nu sunt preturi exagerate. Ai grija totusi sa ceri produs nou, adica ei mai au uneori pe stoc de la alte telefoane "folosite" sa zic asa si nu poti fi 100% sigur de calitatea produsului, asa ca mai bine astepti o zi si vine carcasa noua. happy funda? big grin

| GmVenNo a răspuns:

Salut Alexandro9050!
Poftim, intra pe acest site si fa comanda, cum intri este deja pe selectia de Carcasa Nokia c3 albastru, faci comanda la tine acasa (27ron carcasa+7ron livrarea)
http://www.okazii.ro/......a131158234
Mai sunt 5in stoc, te interesezi tu!
Sper ca ti-am fost de ajutor si chiar m-as bucura!
(Eu sunt din Tulcea)

| GmVenNo a răspuns:

Poftim (27lei carcasa+7ron livrarea acasa)- Nokia c3 Albastru
http://www.okazii.ro/......a131158234
Sper ca am fost de ajutar si chiar m-as bucura! Mai sunt 5in stoc!
Funda?

| cristinacrissucrissugeorgianageorgianageorgianageo a răspuns:

Schimba carcasa.Stiu si un service.In piata mare in Galati.

| Maria_Danutsa_1994 a răspuns:

Si eu am Nokia c3, si in Timisoara costa cam 250-300 de lei sa schimbi toata carcasa (fata-spate) cu una originala.Banuiesc ca prin zona aia sunt aproape aceleasi preturi happy