| Razvy98 a întrebat:

Hello! Am Windows XP SP2 original dar, la mine mi se strica windowsul si trebuie sal instalez din saptamana in saptamana. Ce trebuie sa fac? Tre sa schimb windowsul sa folosesc altul? Daca puteti ajutati-ma si pe mine va rog! dau funda.

7 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Cum se strica windows-ul? Da un exemplu! Ce nu mai merge de trebuie sa-l instalezi la saptamana?

| jhonny999 a răspuns:

Intradevar este o problema. enter Bios. Default optimizer. sau Load optimizer.depinde de bios. Save and exit. Reinstal Windows. Devirusare. recomandat sa rulezi mai multi Antivirusi. Adauga si RAM la devirusare.

| mateielisey a răspuns:

Dac nici o varianta nu merge insemna ca hardu tau e stricat vezi cu progr hard disk sentinel

| Stra1nul a răspuns:

Baga deep freze happy si la fiecare restart pc revine cum l-ai lasat cand ai setat programul.

| maryusyonut23214 a răspuns:

Ma asa am patit si eu trebuia sa il instalez din saptamana in saptamana
Dar m-am gandit si am bagat unu modificat deoarece trebuia sa il instalez mereu si se stergeau partitiile

| maryusyonut23214 a răspuns:

Cum se strica windows-ul? Da un exemplu! Ce nu mai merge de trebuie sa-l instalezi la saptamana?
Pai la mine nu se mai deschidea PC

| Razvy98 explică:

Poi intruna mi se strica programele si imi da sa dau don't send si la ele si la windows si apare ceva albastru si se restarteaza singur! Ar trebui sa schimb versiunea de windows? Imi dati un link de unde pot sa descarc un windows bootabil? Va rog frumos! Daca se poate Windows XP SP3.ms