Vezi daca solutia respectiva are pe ea un ecran de calculator sau un laptop.
Daca are poti sterge linistita... Daca nu are e posibil sa il strici. (acum depinde si de modul de stergere, esentiala insa e ca dupa ce ai aplicat solutia pe ecranul laptopului, aceasta sa nu curga...)
Pentru sters plasma,led, sau lcd se gasesc solutii la altex, domo, flanco, si la orice magazin de electronice-vizual.nu sterge ecranulcu panarame, scoate-l din priza.solutiile profesionale au un timp de vaporizare mai mare, adica rapid.solutia de gemuri contine multa apa.
Daca solutia e cea clasica si nu are in componenta alte componente, poti linistita sa il stergi. umezeste o bucata de material foarte fin la tact si sterge fara sa apesi mai deloc ecranul.
Solutia pentru sters geamuri nu este buna pentru sters ecranul laptop-ului, sunt solutii speciale pentru asa ceva.
Există șervețele speciale pentru asa ceva. prețul este intre 20-30 lei.
Nu are nimic, dar nu exagera cu solutia pentru. geamuri. Stropeste de 2-3 ori pe o carpa cu solutia de geamuri dupa sterge ecranul.
Funda?
Bună! Nu are nimic dacă stergi ecranul laptop-ului cu solutie de geamuri dar eu cred ca s-ar descurca mai bine nişte servetele umede speciale pentru ecranul pc-ului / televizorului. Sa nu cumperi sercetele umede normale că acelea au un fel de crema şi rămân urme pe ecran. Baftă!
Daca nu vrei sa-l distrugi, nu il sterge cu solutie de geamuri! Exista pe piata solutii speciale pentru asa ceva, iti recomand sa stergi ecranul doar cu asa ceva!
Eu l-am sters cu solutie pentru geamuri luni la rand si nu s-a intamplat nimic..deci e ok