| Omis a întrebat:

Hello!
De azi dimineata întruna, ma suna cineva cu numar privat si vreau sa stiu daca exista vreo modalitate de a afla cine, in afara politiei, pentru ca nu stiu daca isi bat ei capul cu astfel de lucruri. Daca sun la serviciul de telefonie, pot face ei ceva in privinta asta? Sau exista ceva aplicatii?

Astept raspuns, multumesc!

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu exista nici aplicatii si nici operatorul de telefonie nu iti da informatia decat in cadru legal

| NLS a răspuns:

Intai raspunde, daca nu ai facut-o, vezi daca vorbeste...si cine ar putea fi.
Daca nu vorbeste, redirectioneaza nr. spre unul cu plata (concursuri, emisiuni, donatii.) daca se poate.
Daca nu se poate, blocheaza-l si gata.

| dannyel86 a răspuns:

Exista setari care se pot face direct din optiunile telefonului.
Daca acestea nu ajuta, se pot instala aplicatii care sa blocheze astfel de numere.
Informatii utile:
https://www.yourlifechoices.com.au/......te-numbers

https://www.techadvisor.co.uk/......e-3614880/

| Crackman a răspuns:

Ai cam la toate tel optiunea de a respinge orice nr necunoscut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar da-i block. Sunt o gramada de aplicatii care blocheaza sau redirectioneaza apeluri. Telefoanele mai noi cred ca au optiunea asta si din sistem.

| costinvlad a răspuns:

Cauta antivirusuri care detecteaza numarul, programe, chestii.

| Lucian2473 a răspuns:

Nu rezolvi nimic nici cu operatorul si nici cu politia. Dar daca te deranjeaza, la urmatorul apel raspunde-i apropiind receptorul de ceva zgomotos. Scartait pe geam e cel mai eficace.

| Omis explică:

Mi-am descarcat o aplicatie care sa-i blocheze apelurile, dar odata la ceva timp, cum tot suna intruna, imi apare jurnalul de apeluri si sunt foarte multe, adica persoana respectiva chiar insista si de asta voiam sa-i aflu numarul.
Multumesc pentru raspunsuri.

| Larisadia a răspuns:

Nu poti

| Larisadia a răspuns:

Nu poti face nimic.Am sunat si eu la serviciul de telefonie acum ceva timp si au spus ca ei nu detin aceste informatii