Uite linkul de unde il descarci: http://download.kappa.ro/action__file/action__license/id__1/file__4617 si va trebui sa apesi putin mai jos pe "sunt de acord" si il istalezi.cand ajungi in timpul instalarii la o fereastra unde scrie serial key, compani si inca ceva, tu o sa scrii serialul asta:1A25-0006-7130-1827-2429-2198 ca sa se poata continua instalarea.cand deschizi programul nero prima data selecteaza tipul de disk care vrei sa-l faci, adica dvd sau cd de sus din chenaru de pe mijloc. apoi te duci partea stanga si cauti optiunea "nero burning room" si dai pe ea.in continuare o sa-ti apara un chenar si inca unu in care va trebui sa apesi "new" din partea dreapta sus.o sa-ti apara 4 casute dar tu vei pune fisiere doar in a doua casuta.cel mai simplu e sa te duci in locul(folderu) unde ai mp3-urile si sa le tragi cu mousu in casuta 2 din nero.in final daca ai pus tot ce aveai nevoie te duci sus pe iconita unde este desenat un cd cu un chibrit si apesi pe el dar baga si un cd gol. apoi o sa-ti apara inca o fereastra unde va trebui sa apesi pe butonul "burn" si astepti pana se va termina sa scrie cd sau dvd.asa poti sa bagi nu numai muzica ci si alte fisire cum ar fi filme sau etc.mai este o optiune dar mie nu-mi merge asa ca o folosesc pe asta si merge foarte bine
Uite nu e prea recomandat sa trai de pe net.am tras da degeaba nu functiona am facut tot ce trebuie uiote ce iti zicsa cehmi pe cineva care sa til insatleze sau intra pe mess si cerei cuiva care il arefundita? pls
Ralucaaa24 întreabă:
Dianaa94 întreabă: