anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello! Stiti cum se sterge istoricul cautarilor la Mozilla Firefox? Si cum sa schimb pagina principala, pentru ca am Portal Internet, am incercat sa pun Goolge pagina principala dar nu am reuzsit! Help please! Fundita.

Răspuns Câştigător
| Janek21 a răspuns:

Cu placere. Ma bucur sa vad reactia ta pozitiva la un raspuns. Cam putine persoane pe TPU cu atitudinea ta.

5 răspunsuri:
| Janek21 a răspuns:

Pentru a schimba pagina principala intri la optiuni si pui ce vrei tu la categoria "Home Page". Accesezi optiunile apasand pe butonul "Firefox" de stanga sus, apoi cauti "Options".

Pentru a sterge istoricul cautarilor poti folosi comanda rapida "Ctrl+Shift+Del", sau te duci la "Firefox" (stanga sus) si pe submeniul "Histyory" ai optiunea "Clear Recent History". Deasemenea, daca dai sa deschizi istoricul accesarilor poti sa stergi fiecare luna in particular (click dreapta si "delete").

| delia5609 a răspuns (pentru Janek21):

Si...cum intru la optiuni? Firefox-ul e putin mai complicat decat Internet Explorer si de aceea nu gasesc... offf sad Istorial-ul l-am sters, mersi mult de tot!

| Janek21 a răspuns (pentru delia5609):

Tot cum ai gasit si partea cu istoric. Dai click pe casuta cu "Firefox" de stanga sus, si ai un submeniu "Options" din care alegi tot "Options". Se va deschide un utilitar cu mai multe taburi, iar partea cu schimbarea paginii de start se afla chiar in tabul initial, numit "General".

Iti multumesc foarte mult! Datorita tie am mai invatat ceva azi! Ai fundita de la mine si mersi pentru rabdare. Pupici.

winking
Asa sunt eu.Stiu sa spun un 'multumesc' atunci cant trebuie.

| Janek21 a răspuns (pentru delia5609):

Cu placere. Ma bucur sa vad reactia ta pozitiva la un raspuns. Cam putine persoane pe TPU cu atitudinea ta.