| AndreeaEMA0917 a întrebat:

Hello. Tocmai am avut o experiență neplăcută cu un hard disk, a cedat la datorie asa ca încerc sa recuperez tot ce pot de pe el dar ce sa vezi nu se poate fara o piesa.
Asa ca va cer vouă ajutorul. Oameni buni ca rog sa ma ajutati sa gasesc ST1000LM35. Firwmware EB01 (nu stiu nici ce e nici unde o pot gasi, doar cei de la service au zis ca fara ea nu il pot repera)
Pleaseeeee ajutați-mă acolo am pozele cu fetițele mele si toate amintirile frumoase

3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu cumva este placa de baza a lui? Uite aici una: https://www.olx.ro/......fQxJb.html

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Apropo! Daca este aia (ia legatura cu service-ul!) o poti schimba si tu cu putina grija. Nu trebuie sa mergi la ei.

| Brizbriz a răspuns:

"Oameni buni ca rog sa ma ajutati sa gasesc ST1000LM35. Firwmware EB01 (nu stiu nici ce e nici unde o pot gasi, doar cei de la service au zis ca fara ea nu il pot repera)"

felicitocurili mele personale, cineva "de la service" si-a batut joc de tine... RAU

am frecat hdd-uri cateva decenii, NU AM AUZIT ***NICIODATA*** ca un firmware sa rezolve un hdd cedat... PUNCT

in general hdd-ul ori pica electronic, moment in care solutie, e sa gasesti un hdd la fel si sa schimbi intre ele partea electronica pana recuperezi datele (asta rezolva si firmware, daca prin ABSURD ABSOLUT, aia ar fi de fapt problema, eu nu cred in asta, dar nici nu vreau sa mananc rahat si sa declar ca e absolut imposibil)
ori pica fizic, adica face bad-uri, nu stau sa iti explic, 3 pagini, ce e aia, dar e IREMEDIABIL, singura solutie e sa mergi fizic la bitdefender, aia desfac hdd-ul intr-un mediu steril, il curata de span si apoi salveaza ce mai poate fi salvat... daaaaaaaaaaaar COSTA... RAU!