Un fel de pasta? Ce fel de pasta? Poate nu ai pus cum trebuie pasta aia. Sigur nu e prea batrin, sa fim seriosi. Du-l eventual intr-un service.
Nu stiu daca stii dar se foloseste asa zisa paste termoconductoare. Am dus-o la un service si i-au pus aceasta pasta. Dupa 3 luni iar se incalzeste rapid. In 1 minuta
Tocmai fiindca STIU despre ce e vorba am intrebat ce fel de pasta. Una e sa fi pus una de la Noctua sau un Arctic Cooling MX-4 si alta e sa fi pus Spire sau alta ieftineala.
Acum 3 luni, pe vremea cand nu imi dadea eroare, dar astia de le service au pus pasta pentru ca ventilatoarele incercau sa faca fata incalzirii. Si se auzeau tare. Dar oricun trebuie de schimbat?
Cel mai probabil radiatorul catre care impinge aer ventilatorul ala s-a imbacsit cu praf. Trebuie repetata procedura de dezmembrare+ aplicare pasta termoconductoare noua iar suruburile sa fie stranse bine ca sasiul ala metalic cu radiatorul sa faca contact perfect. Daca nu te pricepi, du-l tot in service.
L-am dezmembrat singur si am curatat ventilatorul si toate partea aia de praf dar fara folos.
Inclusiv radiatorul? De obicei pe ala se trange cel mai mult praf si nu mai da voie aerului sa circule liber.
Pasta termoconductoare ai aplicat din nou pe APU?
Da inclusiv radiatorul. Dar pasta nu am aplicat
Faci o gaură în perete, ca sa treci cablurile, și încerci iarna asta... Cu puțin ☁️ oc nu ninge.
Desfacut curatat ventilatorul si radiatorul de [raf si cam asta e. face acelasi lucru ca orice calculator in timp prinde praf si se incinge