| deutza_5781 a întrebat:

Heloooo scumpilorrr am si eu nevoie de ajutor la ceva...pentru hi5 am vazut la fete si la baietii ca isi pun numele lor cum vor ei sa sil faca da nu stiu cum sa spun are un aspect mai artistic asa de ex dau un ex care mie mi-a placut mullt o fata avea elene oficial page dar cu un aspect super frumos ca si "Edwardian Script ITC" este super si as vrea sa stiu cum pot face sa apara asa si la mine plus ca si-a pus si inimioare si asa mai departe chesti de genu astalaughing mi-a placut f mult dau fundita promit am incercat in diferite chesti sa copiez de pe mass scrisu sa dau copy si paste dar nu a mers imi aparea normal deci va rog eu frumos helpp mee ca eu nu prea le am cu din astea dar as vrea sa invat pupici multi kiss si multumesc enorm:X:X

8 răspunsuri:
| Gabiii_5091 a răspuns:

Buna
Deci te duci la : Start - Accesories - System Tools - Character Map happy
aici gasesti o multime de chestii interesante pentru hi5, mess si ce mai vrei tuhee hee

| LorReen a răspuns:

Pai, @deutza, poti crea tu cu caracterele date de ceilalti ce nume vrei happy

| SupraDozaDeVise a răspuns:

Http://welcome.haipa.ro
Aici gasesti mai multe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deutza esti sexy?

| deutza_5781 explică:

Multumesc mult pentru simboluri dar mai mult ma interseaza numele de ex vreau sa imi pun Deea-Andreea Oficial Page si sa arate mai artistic mai frumos am si dat un ex Edwardian Script daca ma puteti ajuta sa gasesc ceva in genul asta va venerezlaughingbig grin si dau si fundita deci plsss trebuie sa fie cineva care sa stiecrying

| deutza_5781 explică:

Nu se poatestraight face

| deutza_5781 explică:

Nu vreuuu nici un simboooooooolllllllllll x(x( doamne!laughing