| LoLMario a întrebat:

Helooooo TPU! HELP! Am o placa video Intel HD Graphics.Cand am cumparat laptopul cei de la Centrul de Calculatoare au zis ca laptopul are placa video dedicata ca nu stiu ce pot sa joc orice joc etc.Si intr-o zi cand tatal meu statea pe laptop a cazut ceva pe laptop, o cutie parca.Si atunci s-a stins ecranul.L-am dus la reparat si dupa aceea nu au mai mers jocurile...Si intr-o zi un coleg mi-a dat peste mana si mi-a scapat laptopul pe jos.Ce sa fac? Adica are placa video ceva? Am prea full laptopul? Cand mi-au reparat laptopul mi-au schimbat placa video? Ce pot sa joc?

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Placa ta grafică numai dedicata nu e, la care se adaugă un posibil(cam 90%) bad fizic pa hard disc, asta în urma șoului la care a fost supus în urma căzăturii.Hard discurile sunt forte sensibile la șocuri mecanice, mai ales când sunt în funcție.deci cel de la centul de calculatoare e doar un vânzător nu și profesionist în calculatoare, ceea ce explică că habar nu are, și sau o vrut sa îtl vâre pe găt și o profitat de faptul că nu te pricepi.Acum înțelegi de ce sunt persoane ce oferă consultanță în IT? De asta ca să îndume persoanele ce nu dețin cunoștințe tehnice necesare prea a alege un calculator.
de făcut nu mai ai ce numai să îl trimiți în service să îți schimbe hard disc-ul pe el, iar dacă tot o să plătești reparația care te va costa cam 100 RON, ca asta nu mai e intervenție de ganație, strânge niște bani și dotează-țil cu un SSD.E mai scump dar e mult superior.
Succes

| LoLMario explică (pentru DeyCj):

Multumesc frumos.

| LoLMario explică (pentru DeyCj):

Deci,de vina este cazatura sa inteleg...si cu placa video care e faza?

| DeyCj a răspuns (pentru LoLMario):

Păi placa ta video nu e dimensionată pentru gamming.Altminteri nici un portabil de ăsta low cost chiar dacă are placa grfică dedicată tot nu e creat pentru așa ceva.Un laptop acceptabil cât de cât de gamming costă de la 2800 Ron în sus

4 răspunsuri:
| lonewulf a răspuns:

Pai tot de la cazatura i se trage. Si vrei jocuri, ia-ti desktop cu placa video dedicata (placi incepand de la minim 200 de Euro). Laptop-urile nu-s pentru joace.