anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

HELP! sadam avut 'norocu' sa dau zilele trecute peste un Trojan.sadaveam instalat antivirusul AVAST dar nu a reusit sa mi-l stearga, imi aparea alerta d o suta de ori pe ecran si de fiecare data cand dadeam delete era fara efect pana mam enervat si l-am restartat. bun am inceput scanarea dar de fiecare data tot imi aparea virusul. acum mi-am instalat Avira. dar degeaba, am reusit sa le mut in carantina doar...pls cum il sterg mai e vreo optiune? ...multumesc celor care raspund

6 răspunsuri:
| optimista_5827 a răspuns:

Pai lasa-l in carantina ca nu te mai deranjeaza.

| Leea1234 a răspuns:

Eu cu avast l-am eliminat!
dai o scanare generala... ti-l gaseste, iar dupa aceea il bagi in carantina!
eu din carantina... l-am eliminat...si vad ca am 4 luni de cand nu am mai avut probleme!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu când mă duc la persoane virusate, scanez cu cel puțin două motoare.
Instalează Kaspersky Internet Security și BitDefender Total Security și scanează cu fiecare. Ambele suite au perioade trial de testare de 30 de zile.
Mare grijă cu instalarea! Înainte să instalezi un nou anti-virus, fii sigură că l-ai dezinstalat deja pe cel vechi!

| Ana213 a răspuns:

Pentru a scapa de el cel mai simplu e sa afli unde e localizat pe disk(cu Avast iti va arata exact) iar apoi pentru a-l sterge va trebui sa il scoti din proces Ctrl+Alt+Delete si al 2 lea tab (unde cu siguranta ca se afla, adica ca e deschis, functioneaza) apoi pentru a-l putea sterge va trebui sa il redenumesti, prin redenumire isi va schimba atributul in care a fost creat, apoi il stergi pur si simplu cu Delete.
Eu fac toata chestia asta din Winrar mi se pare mai usor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Foloseste avira e mult mai bun decat avast si avg la un loc crede-ma. Mie mi-a gasit un virus ce incerca sa-mi intre in calculator pe un site, iar cand aveam eset smart security nu a gasit vreun virus pe acel site dar avira da, deci e destul de bun. Daca cumva nici asa nu merge, instaleaza un antivirus si mai puternic chiar daca e cu licenta temporara. Folosestel cat sa elimini virusul. Ca sa ai mai multa protectie instaleaza si un firewall ca cel din windows e inutil. Cu firewalul ii poti bloca accesul la internet al virusului daca e conectat. Daca folosesti internet explorer ca browser, schimbal cu unul mai bun cum ar fi firefox sau opera. Dar bineinteles incearca totusi sa eviti site-uri care pot contine virusi, ca pana la urma cel mai bun antivirus esti tu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am mai dat un raspuns la acesta intrebare dar nu am observat ca ai pus deja avira, deci daca nu a mers i-a in considerare restul cuvintelor scrise si atat.