| Bianca4926 a întrebat:

Help! Am downloadat o pisica de desktop (desktop kitten), oricum am downloadat 4 pisici,pisica Felix,Flavour,FaFa si Silvercat.L-am instalat pe Felix si pe Silvercat,fara probleme.dar cand am vrut sa il instalez si pe Flavour,mi-a aparut de la AVG(security scan) ca s-au dectectat cai trojani la Flavour, m-am speriat si nu l-am mai instalat.Mi s-a intamplat aceiasi problema ca a unei utilizatoare TPU, nu dau nume pentru a evita certurile si reclamatiile.Cum ma protejez de cai trojani, astfel in cat sa pot istala si cele 2 pisici ramase?

Dau funda celui ce ma ajuta!
sustin faptul ca mi s-a intamplat si va rog nespus sa ma ajutati!
Bianca4920

3 răspunsuri:
| Doxi a răspuns:

Dezinstaleaza primele 2 pisici si cauta un alt site un le poti downloada pe toate si sa le instalezi fara probleme. daca nu dezinstaleaza AVG-ul si instaleaza alt antivirus de exemplu avast

| Bianca4926 explică (pentru Doxi):

Am incercat da nu e alt site de unde le pot lua doar www.screenmates.com si avg nu merge sa--l sterg nu stiu ce naiba are!

| Doxi a răspuns (pentru Bianca4926):

Intri control panel la programe si apoi la programe si caracteristici si dezinstalezi de acolo. daca nu merge nici de acolo singur solutie e sa instalezi din windows-ul